Nejnovější recenze ze sekce Foto - Video baterie
- Bezva funkce INFOLITHIUM, proti staršímu typu s pouhými čtyřmi čárkami stavu je toto opravdu perfektní.
- škoda, že tuto baterii nedodává \Sony k foťáku vyráběným v roce 2012 a zákazník si jí musí objednávat zvlášť.
Kdyby byla jako příslušenství hned, nemělo by to chybu
- Dobrá baterie, výdrž srovnatelná s originálem
- ha
- ha
ha
- levnejsi, jak original
levnejsi, jak original a presto funguje ;)
- originál funguje jak má - doporučuji
- neoriginální baterie SONY nedoporučuje!
Veškeré dosud uveřejněné recence jsou na prd! Žádná z nich neuvádí, v kterém obchodě uživatel zboží nakoupil. Rozdíl je bohužel nejen v ceně, ale samozřejmě i v parametrech a kvalitě. Projitím jednotlivých nabídek je možné snadno zjistit, které zboží je originál a které pouze kopie - ostatně prodejci kopií (je to přibližně ta první polovina) ani v popisu nepopírají, že jde o neoriginální zboží. Přesto ale klamou zákazníky, když svoje kopie označují stejně jako originál (v tomto případě Sony NP-FW50).
Kopie baterií jsou označovány jako "kompatibilní".. .. což bych do češtiny přeložil jako "padělek". Ten ale nemá technické parametry originálu a v případě poškození zařízení by SONY pochopitelně reklamaci neuznala.
Po upozornění Heuréky na tuto chybu mi 17.4.2012 přišel email s textem:
"Dobrý den,
děkujeme Vám za podnět, pokusíme se tento problém vyřešit novými pravidly pro sekci.
S přáním pěkného dne
Alexandra Čermáková
content manager Heureka.cz"
a tak čekám na vyřešení ..
- Výdrž
Koupil jsem loni v létě 3ks baterií (prodejce firma TRX)
První doje super a výdrž taky super ale jen 3 měsíce.
Nyní po téměř roce jsem je vyhodil protože baterie se nabíjejí jen 3 minuty a signalizace hlásí nabito. Po té baterie vydrží cca na 100 fotografií.
Raději si koupím originální baterii která vydrží nespočetně krát déle.
- příznivá cena
- značka (ačkoliv je vzadu uvedeno made in china for avacom) ;-)
- zatím nic, uvidím po 6ti měsících až vyprší garantovaná záruka na baterii
levnější náhrada originálu, který je min. 2x tak drahý
cena úměrná kvalitě
Co som ocakaval, to som dostal. Prijemne cena a vykon stejny ako originalna bateria. Uvidime, kolko cyklov vydrzi.
dostala jsem tip od syna a jsem spokojená
- Zatím jsem vyzkoušel jen základně, nemohu hovořit o trvalnlivost a dalších, zatím se zdá OK.
velmi příznivá cena, na první zkoušku se nezdá rozdíl proti originálu
Proti originálním bateriím srovnatelná kvalita za podstatně nižší cenu,zatím spokojenost.
používám krátce = málo nabíjecích cyklů, zatím plná spokojenost
vše ok.
- baterie nesedí,bylo třeba ji vypodložit aby měla dotek
protože je tento výrobek brán jako náhradní baterie,cena je nízká,proto jej nevracím
Výdrž baterie je delší než deklarovaná - více než 600 snímků v rozlišení 16 megapixelů + 15 minut videa a stále nebyla vybitá.
spolehlivá baterie, zatím bez problémů, možná o něco menší výdrž než originál, ale vyzkoušel jsem zatím pouze jednou.
- Dobrá výdrž
- nevím