Popis produktu
, zakoupeno v MALL.CZ
x
, zakoupeno v Interfoto
Doporučuje produkt
Jsem spokojena se zásilkou,bateri jsem hned použila.
, zakoupeno v Priceorcan
Doporučuji
Parametry produktu
Popis produktu
Originální nabíjecí lithium-iontová baterie s kapacitou 925 mAh určená pro širokou skupinu fotoaparátů a dalších výrobků Olympus. Baterii lze nabíjet buď v nabíječkách Olympus LI-50C a Olympus UC-50 nebo u vybraných modelů fotoaparátů Olympus přímo v těle fotoaparátu pomocí přiloženého USB kabelu. Nabíjecí čas u nabíječky Olympus UC-50 je přibližně 210 min. Akumulátor je nový a nepoužitý, pouze bez originálního balení.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Dobrá výdrž spolehlivá.
- výdrž
- Výdrž
- cca 1/4 cena oproti originální baterii
- o něco slabší výdrž
- DOBRA VYDRZ
- NIC
- baterie - no prostě baterie
- zatím jsem měla zkušenosti jen s fotoaparátem napájeným 4 tužkovými bateriemi, tato baterie se mi zdá že vydrží kratší dobu. Možná je to špatný dojem, uvidím v budoucnu.
- značkový aku za super cenu
- Výborná cena
, zakoupeno v Priceorcan
Doporučuji tuto baterii.
, zakoupeno v Profizona.cz
Doporučuje produkt
poměr cena / výkon ucházející, oproti originální dost levnější, ale o dost nižší výdrž
, zakoupeno v aku-shop.cz
Doporučuje produkt
Je to určeno typem fotoaparátu, potřeboval jsem jednu
záložní.
, zakoupeno v hf-baterie.cz
poměr cena/výkon velmi příznivý
, zakoupeno v Alza.cz
K FOTAKU ZS 30
, zakoupeno v Alza.cz
, zakoupeno v kelvin.cz
pro mne byla v tomto internetovém obchodu rozhodující cena, která se blížila téměř neznačkovým akumulátorům a byla o dvě třetiny nižší než je cena normální.
, zakoupeno v Interfoto
Doporučuje produkt
Jsem spokojena se zásilkou,bateri jsem hned použila.
, zakoupeno v Digiplus.cz
Za tu cenu super záložní baterie do foťáku.
, zakoupeno v MALL.CZ
x