Nejnovější recenze ze sekce Foto - Video baterie
Prosím vás, když si koupím baterii, mohu podat hodnocení tak za rok, ne dřív. To snad dá rozum. Je vidět, že dotazník rozesílá automat, ne člověk.
- funkční
- nahradí originál na 100%
- zatím produkt bloudí někde u dopravce
- produkt jsem neobdržel nelze hodnotit
- dopravce
prozatím jsem spokojený
dobrá, vydrží
Dostala jsem ho k narozeninám.
TRX SLB-11A 1400 mAh
Přidáno: 11. listopadu 2024
(naposledy upraveno 11. listopadu 2024)
Zakoupeno v TRX-baterie.cz
- zatím jsem žadnou baterii nedostal
- ihned po doručení rozbaleno a přeměřeno svorkové napětí - mělo by mít jmenovitou konzervační hodnotu, ale naměřeno 0,01V což je mrtvá hodnota - (provedeno foto)
- nevím, jestli je to technologie výrobce (balení neporušeno), u teto "řady" aku abnormálně nezvyklé
- po dvojtém zacyklování napětí zůstává, ale kapacita (objem energie) může být postižena a zkrátit délku praktického užití v terénu
- z výsledku nejsem nadšen, zvláště je-li aku pořízen za takový finanční obulus.
- Nabijeni pres USB-C konektor, tedy i z powerbanek
- Nedosahuje zdaleka uvedene kapacity. Realita je nekde kolem 1300 mAh, ale za tu cenu zase ok
Je dobre, ze v cene jsou dva kusy. Vykon neni nikterak zavratny, ale s ohledem k cene a moznosti je nabijet primo 5V z USB vic nez dostacujici.
OK
Je pro mě novinka, ale jeví se jako dobrý produkt ...
- Rozumná cena
- Pár blesků a je vybito
- větší kapacita, je vhodnější než původní baterie...
- Značkový výrobek. Vydrží vyfotit na jedno nabití asi tak 3x víc fotek než levné náhrady.
Jako náhradní akumulátor jsem kdysi zkusil koupit levnější neznačkový akumulátor. Bylo to velké zklamání. Cena byla sice asi třetinová, ale výdrž bohužel taky třetinová. Nevadí to, pokud někdo fotí jen desítky fotek na jednu akci.
Z pracovních důvodů ale musím vyfotit třeba 500 až 700 fotek najednou (během dvou tří hodin). Nemůžu použít mobil kvůli krátkému ohnisku. Originální nová baterie tolik snímků vydrží. Neznačkové náhrady ani náhodou a taky jim rychle klesá výdrž s časem a nabíjecími cykly. Ale na občasné focení samozřejmě stačí a stejně dneska každý fotí mobilem.
Nicméně opakuji, je značný rozdíl v kvalitě mezi originálem a náhradou. Rozhodně to není rovnocenná náhrada, i když by se mohlo zdát, že u originálu se platí pouze přirážka za značku.
- Dlouhá výdrž
Baterie s mojí kamerou fungovala bez problémů. Doporučuji koupit 2.
- funguje
- nabíjení přes usbc je praktický
- neindikuje ve foťáku stav nabití, buď 100 procent a nebo je mrtvá.
Jako levnější náhradní baterie je to cajk.
Behem testovacího intenzivního natáčení se stihla nabít dříve než došla ta originální. A navíc půjde nabíjet z powerbanky.
Prostě baterie :)
- Existuje!
- Funguje stejně, jako originál
Jelikož výrobce baterky pro své jinak funkční produkty již nedodává, je to jediná možnost ve srovnatelné kvalitě. Díky za ni.
- Cenově výhodná náhrada za originální aku pro foto Canob
- .
Funguje to a za rozumnou cenu