Nejnovější recenze ze sekce Foto - Video baterie
- nízká cena
- má dobrou výdrž
Jednu již doma mám a má velmi dobrou výdrž. Nabíjí se poměrně rychle. Jsem spokojená.
Prostě funguje jak má, což se od baterie asi očekává. Uvidíme jak dlouho a jak bude v čase držet kapacitu.
Provedení je přesné, pevnost zámků vypadá také dobře takže spokojenost.
Jediná drobnost, ale to není chyba, jen by možná bylo dobré nabízet přímo i nabíjecí dok pro dvě baterie ke kameře, když už není přímo součástí kamerového setu.
Protože když si koupíte druhou baterii, jako já, tak ji nemáte jak nabít. Na Alze jsem tento dok nenašel i když existuje jako příslušenství.
- kvalitní akumulátor pro Sony kameru
- rozumná cena
baterie funguje jak má
Baterie i pro GoPro8 za zlomek ceny originálu
Baterii jsem koupil ve FotoExtra.cz přišla bez označení jako no name baterie. Výdrž je podstatně menší než u 1900 mAh a přitom je o kapacitě 2650 mAh.
Jediné baterky, které mí pasuji do foť aku
Zatím plně vyhovuje mému očekávání.
Zatím málo ozkoušeno. Jinak zatím v pohodě.
Sony asi plní svoje baterky zlatem, jinak si jejich cenu neumím vysvětlit. Tato alternativa zatím funguje stejně dobře.
- Má dlouhou "výdrž".
Vydařená alternativa baterie pro scaner "SYMBOL".
plní svou funkci, jak má
- Funkčnost dobrý
- Cena Canon
- baterie má i signalizaci vybití což je výhoda
Kdyby byla v tomto provedení ještě silnější byl bych radši,
ale zaplať pánbůh za tenhle model!
dlouhá životnost
Náhrada za původní baterku do Olympusu SP 350. Funguje, cena z obchodu JIRNO podobná jak na Aliexpresu, ale s podstatně kratší dodací dobou.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »